In Brussel biedt Co-oking u een culinaire coworking ruimte van 280 m² aan.De werkruimte bestaat uit 4 kookeilanden die per uur kunnen gehuurd worden
en een ruimte voor uw events.Contacteer ons voor een bezoek.

Waarom coworking ?

Waarom coworking ? - Cooking, Culinair co-working.

Niet alleen een ruimte delen, maar ook professionele relaties leggen

U deelt een atelier én komt in een gemeenschap van co-workers terecht. Bij Co-oking werkt u nooit alleen : ontwikkel uw netwerk en zakenopportuniteiten !
Ontdek de ruimte
Waarom coworking ? - Cooking, Culinair co-working.

Concentreer u op uw creativiteit, geen zorgen meer over praktische zaken

Een 100 % professionele keuken die voldoet aan de FAVV-normen, beschikbaar wanneer u ze nodig heeft zonder huurverplichting, met parking, stockage, schoonmaak, verzekeringen en advies.
Ontdek onze tarieven
Waarom coworking ? - Cooking, Culinair co-working.

Ontwikkel uw zaak sneller

Om u te helpen met de ontwikkeling van uw zaak, begeleiden we u in de keuken en zorgen we voor coaching rond ontwikkeling en communicatie.
Opleiding

Hoe werkt het?

U kunt één van onze vier werkposten of het volledige atelier (280m²) huren.

Een keukenspecialist wacht u ter plaatse op om uw installatie te vergemakkelijken.

Gratis parking. U kunt uw bereidingen ter plaatse stockeren.

Maak uw keuze uit zes huurpakketten.

- 01 -
icone 1
Reserveren
- 02 -
icone 2
Onthaal
- 03 -
icone 3
Productie
- 04 -
icone 4
Stockage
- 05 -
icone 5
Vertrek
- 06 -
icone 6
Départ
état des lieux
Een pack kopen

Onze diensten

Co-oking biedt culinaire ondernemers een dienst aan van A tot Z: van het onthaal tot de productie of stockage, onze pakketten bevatten alles.

Parking

4 beveiligde parkeerplaatsen aan de binnenkant van het KMO-park Newton (afgesloten door een gril met code) en tegenover het atelier van Co-oking.

Schoonmaak

Ons atelier wordt elke dag schoon gemaakt volgens een duidelijk plan en volgens de geldende hygiëneregels. Elke Co-oker moet wel zijn eigen werkblad en zijn eigen materieel poetsen.

Leveringen ontvangen

Ons personeel kan uw waren bewaren en controleren (T°) tijdens uw afwezigheid en het stockeren in onze ruimte. Het volstaat om ons op voorhand te contacteren.

Verzekering van de keuken

Ons atelier is verzekerd, een zorg minder voor u. U dient bekend te zijn bij het FAVV voor de verkoop van uw productie voor professioneel gebruik.

Stockage

U kunt gebruik maken van drie stockageruimtes voor uw droge producten, koude grondstoffen en bewerkte producten.

Basisopleiding

U wordt begeleid door een specialist bij uw eerste gebruik van de keuken. We helpen u met de opstart van uw autocontrolesysteem. Het systeem van ‘marche en avant’ en de hygiëneregels komen hierbij aan bod.

het team


Véronique Flammang : Beheer - Co-oking, espace de coworking culinaire

Véronique FlammangBeheer


Cédric le Goupil : Operations - Co-oking, espace de coworking culinaire

Cédric Le GoupilOperations

Elodie Bouscarat : Communicatie en marketing - Co-oking, espace de coworking culinaire

Elodie BouscaratCommunicatie & marketing

Thomas Gendry : Klantenrelaties - Co-oking, espace de coworking culinaire

ThomasGendryKlantenrelaties

Klantenreacties

Powered by

ContacteerCO-OKING

Henri-Joseph Genesse straat 34, bus 9 1070 Anderlecht Brussel Tel : +32 486 86 75 47   Contacteer ons

Volg ons opsocial media


NewsletterCO-OKING

Voor-en achternaam (verplicht)

Email (verplicht)

Bent u een mens (verplicht)

Gelieve dit veld leeg te laten.

CO-OKING nieuwsbrief

Voor-en achternaam (verplicht)

Email (verplicht)

Bent u een mens (verplicht)

Gelieve dit veld leeg te laten.