In Brussel biedt Co-oking u een culinaire coworking ruimte van 280 m² aan. De gedeelde keuken is volledig FAVV goedgekeurd en open 24/7.
Een vraag, een advies, een bezoek Contacteer ons !
Een vraag, een advies, een bezoek Contacteer ons !
Join onze Co-okers
Waarom coworking ?

Niet alleen een ruimte delen, maar ook professionele relaties leggen
U deelt een atelier én komt in een gemeenschap van co-workers terecht. Bij Co-oking werkt u nooit alleen : ontwikkel uw netwerk en zakenopportuniteiten !
Concentreer u op uw creativiteit, geen zorgen meer over praktische zaken
Een 100 % professionele keuken die voldoet aan de FAVV-normen, beschikbaar wanneer u ze nodig heeft zonder huurverplichting, met parking, stockage, schoonmaak, verzekeringen en advies.
Ontwikkel uw zaak sneller
Om u te helpen met de ontwikkeling van uw zaak, begeleiden we u in de keuken en zorgen we voor coaching rond ontwikkeling en communicatie.Hoe werkt het?
U kunt één van onze vier werkposten of het volledige atelier (280m²) huren.
Een keukenspecialist wacht u ter plaatse op om uw installatie te vergemakkelijken.
Gratis parking. U kunt uw bereidingen ter plaatse stockeren.
Maak uw keuze uit zes huurpakketten.
- 01 -

Reserveren
- 02 -

Onthaal
- 03 -

Productie
- 04 -

Stockage
- 05 -

Vertrek
- 06 -

Départ
état des lieux
état des lieux
Onze diensten
Co-oking biedt culinaire ondernemers een dienst aan van A tot Z: van het onthaal tot de productie of stockage, onze pakketten bevatten alles.
Parking
4 beveiligde parkeerplaatsen aan de binnenkant van het KMO-park Newton (afgesloten door een gril met code) en tegenover het atelier van Co-oking.Schoonmaak
Ons atelier wordt elke dag schoon gemaakt volgens een duidelijk plan en volgens de geldende hygiëneregels. Elke Co-oker moet wel zijn eigen werkblad en zijn eigen materieel poetsen.Leveringen ontvangen
Ons personeel kan uw waren bewaren en controleren (T°) tijdens uw afwezigheid en het stockeren in onze ruimte. Het volstaat om ons op voorhand te contacteren.Verzekering van de keuken
Ons atelier is verzekerd, een zorg minder voor u. U dient bekend te zijn bij het FAVV voor de verkoop van uw productie voor professioneel gebruik.Stockage
U kunt gebruik maken van drie stockageruimtes voor uw droge producten, koude grondstoffen en bewerkte producten.Basisopleiding
U wordt begeleid door een specialist bij uw eerste gebruik van de keuken. We helpen u met de opstart van uw autocontrolesysteem. Het systeem van ‘marche en avant’ en de hygiëneregels komen hierbij aan bod.het team

Véronique FlammangBeheer

Cédric Le GoupilOperations

Elodie BouscaratCommunicatie & marketing

BadrDerraKeuken
Powered by
ContacteerCO-OKING
Henri-Joseph Genesse straat 34, bus 9 1070 Anderlecht Brussel Tel : +32 486 86 75 47 Contacteer ons