Brussels Moving Brunch #1

Brusselse culinaire ondernemers nodigen u uit om te brunchen 

Eerste ‘Brussels Moving Brunch’ op 2 oktober in Ravensteingalerij

 

Moving-Brunch-produitsCo-oking, 4041 space en Open Kitchen organiseren op zondag 2 oktober, van 11 tot 14 uur, de eerste « Brussels Moving Brunch » in de rotonde van de Ravensteingalerij in hartje Brussel.

De Moving Brunch wil Brusselse culinaire ondernemers in de schijnwerpers zetten in opmerkelijke gebouwen van het culturele en sociale leven in Brussel. Voor de bezoekers is het een gelegenheid om lekkere lokale producten in een unieke locatie te proeven, maar ook om de ondernemers zelf te ontmoeten en de lokale economie te steunen.

Brunch en mini-markt

Op het menu van deze eerste editie staan een vegetarische mezze van Yumm’eat, koekjes voor volwassenen van Mad Lab, confituur en natuurdrankjes van Itinéraire Bis gourmand, de smeerpasta’s van Eugène chocolatier (praliné, karamel gezouten boter, karamel Luikse siroop), het ambachtelijk brood en de gebakjes van Charli, de koffie van Apex Coffee en wie weet nog andere verrassingen.

De brunch kost 18 euro en bevat een mezze, twee drankjes, twee gebakjes, brood, boter, confituur en smeerpasta’s.

En wie geproefd heeft en nog meer wil of meer te weten wil komen over de producten, kan de producenten van al het lekkers ter plaatse ontmoeten. Hun producten worden ook aangeboden tijden een mini-markt in de Galerij.

Herontdek opmerkelijke Brusselse locaties, proef lekkere lokale producten en ontmoet ondernemers met een passie voor gastronomie, kom naar de Moving Brunch !

Reserveren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CO-OKING nieuwsbrief

Voor-en achternaam (verplicht)

Email (verplicht)

Bent u een mens (verplicht)