Moving Brunch Brussels

Make Brussels : Co-oking lanceert « Brussels Moving Brunch », zondagse brunchmomenten van Brusselse culinaire ondernemers in onze cultuurtempels

brussels-moving-brunch2Brussels Moving Brunch wil Brusselse culinaire ondernemers in de kijker plaatsen door hun producten tijdens verschillende zondagse brunchmomenten aan te bieden in de mooiste Brusselse cultuurtempels (zoals KVS, Théatre National, Centrale, Bellone, Bronks, cultuurcentra, ontmoetingsruimtes). Voor bezoekers een gelegenheid om lekkere Brusselse producten te ontdekken, maar ook om deze gepassioneerde ondernemers te ontmoeten en onze lokale economie te steunen. Pop-uprestaurants in ongebruikelijke locaties om van Brussel te proeven !
Investeer in onze cultuurtempels tijdens een ongebruikelijk brunchmoment van Brusselaars !

Een ongebruikelijk rondtrekkend brunchmoment

Dit project heeft als roeping rond te trekken tijdens de 7 maanden van de projectoproep, per maand telkens in een andere ruimte en met verschillende teams van ondernemers om elke maand een verschillende brunch voor te stellen, kosmopolitisch en bereid door lokale ondernemers. We starten in de Sint-Katelijnebuurt, maar willen ook naar andere wijken trekken, met name de buurt van het Centraal Station (Ravensteingalerij) en andere buurten van de Vijfhoek die bereid zijn deze zondagse brunch te ontvangen.

Lokale culinaire ondernemers in Brussels cultuur en sociale tempels

We hebben reeds een aantal geïnteresseerde partners geïdentificeerd die aan ‘Moving Brunch’ willen deelnemen, met name de chocolatier Eugène (broodsmeerpasta’s), Mad Lab (biscuits), Simone a soif (suikervrije biodrankjes), La petite fabrique des terrines (terrines), N’oublie pas le souper (traiteur van lokale producten), Tartine en boterham (boulangerie en pâtisserie) en vele andere.

Doel

  • Weer smaak geven aan Brussel
    Brusselse ondernemers steunen

Steun het ondernemerschap, proef goede lokale producten en betover het centrum van Brussel, stem op Moving Brunch !

STEM

Moving Brunch is een initiatief van Co-oking, de eerste culinaire coworkingruimte en voedingsincubator in België.

Atelier/workshop : Rue Henri Joseph Genessestraat 34, 1070 Anderlecht
Web : www.co-oking.be
Contact presse / perscontact : Elodie Bouscarat / elodie@co-oking.be / 0479962249

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CO-OKING nieuwsbrief

Voor-en achternaam (verplicht)

Email (verplicht)

Bent u een mens (verplicht)