Newsletter oktober 2016

Newsletter oktober 2016

Co-oking laat Brussel bewegen

Oktober begon met een evenement dat ons na aan het hart ligt : de Moving Brunch. We zijn erin geslaagd om de Brusselaars enkele lokale culinaire toppers voor te stellen in een speciale locatie ; de RavensteinGalerij. Dank aan iedereen die er bij was ! We zijn nu al volop bezig met de organisatie van een tweede editie, stay tuned !

En ook bij de co-okers valt er heel wat nieuws te rapen (zie hieronder). Heeft u events in oktober of november ? Profiteer dan van ons herfstaanbod. Bij de aankoop van uw pack, krijgt u 20 % extra huuren erbij. Dus u betaalt voor tien uur, maar u krijgt 12 uur, een mooi aanbod toch ?

Wilt u ons ontmoeten ? Drie afspraken om te noteren in uw agenda :
– op 18 oktober netwerkavond French Connect
– op 19 oktober onze maandelijkse meetup
– en op 23 oktober ons notre atelier de cuisine “Good Food” met een Belgisch lokaal seizoensmenu

Tot binnenkort !

Elodie, Cédric en Véronique van Co-oking

 

12u aan de prijs van 10u !

Kom Co-oking ontdekken of herontdekken met ons herfstaanbod : 20 % huururen aangeboden bij de aankoop van een pack (vanaf 5u) : bij aankoop van 10 uur, krijgt u 12 uur, bij aankoop van 50 uur, krijgt u 60 uur en als u 100 uur bestelt, heeft u recht op 120 uur. OM van dit aanbod te genieten, afspraak op de website van Co-oking, registreer u als dit nog niet is gebeurd en bestel minstens 5 uur. We voegen u het extra krediet aan uw account toe van zodra u uw bestelling heeft geplaatst. Deze promotie is geldig vanaf nu tot 30 november.

Actualiteit van onze Co-okers

Sérégal is op dit moment aanwezig op het voedingssalon. Ontdek de smaken van Senegal en hun warm onthaal op stand 5514 in Paleis 5.

Nicolas Decloedt en zijn gastronomische vegetarische keuken vind je terug op 27 oktober in de Mercato van het festival “Autumn” van Culinaria.

Itinéraire Bis Gourmand had een ontdekkingsdag met een vegetarisch buffet in het Restaurant Dolma op zaterdag 15 oktober. Volg hen voor andere da

 

 

 

 

 

 

Onze agenda

Oktober telt heel wat events voor lekkerbekken. Sluit je bij ons aan om ervan te genieten !

18 oktober : netwerkavond French Connect

19 oktober : onze maandelijke meetup met de ondernemers van Co-oking : ontmoetingen, proeverijen en opportuniteiten voor iedereen.

23 oktober : we organiseren een “Good Food” atelier in het kader van het week end Good Food van Brussel-Milieu.Het gaat om een atelier waar men een typisch Belgisch gerecht kookt en proeft op basis van lokale en seizoensproducten. Je gebruikt fruit en groenten van eFarmz, onverkochte producten van Ludiris, je krijgt tips van Cédric voor recepten. Voor slechts 15 euro, bereid hier jouw herfstgerecht. Inschrijving voor woensdag om verspilling te vermijden !

Booking workshop “Good Food”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CO-OKING nieuwsbrief

Voor-en achternaam (verplicht)

Email (verplicht)

Bent u een mens (verplicht)