Waarom coworking ?

Femmes qui mangent des cupcakes

Minder risico’s, meer mogelijkheden

Een professionele keuken delen, is minder moeten investeren in kostelijke infrastructuur en bovendien beroep kunnen doen op de steun van de specialisten van Co-oking en de gemeenschap van co-okers.

Repas près d’un food truck

Een 100% pro keuken, à la carte en zonder vaste huur

In plaats van een vaste huur te betalen, betaalt u enkel het gebruik van de keuken, 100 % pro en voldoend aan de FAVV-normen. Ook beschikt u over al het nodige materiaal met parking, stockage, schoonmaak, verzekeringen en advies inbegrepen.

Chef avec une louche et des apprentis cuisinier

Middelen delen, deel uitmaken van een gemeenschap

We delen niet enkel een keuken, we maken ook deel uit van een gemeenschap van co-workers waarin nieuwe contacten worden gelegd en zakelijke kansen worden ontwikkeld. Co-oking is een ontmoetingsplaats tussen leden, bloggers, journalisten en het grote publiek dat geboeid is door de culinaire wereld. Advertenties, uitwisselingen, communicatie op de blog, doe deze gemeenschap leven met uw posts.

Femme Chef souriant dans une cuisine professionnelle

Uw bedrijfsontwikkeling versnellen

Co-oking fungeert ook als culinaire incubator, als kweekschool voor nieuw talent en nieuwe producten. Om ze te ontdekken, neem deel aan onze evenementen en kom proeven !

Apprentis patissier en pleine action

Het lokale culinaire kwaliteitsaanbod in Brussel versterken

Co-oking heeft de ambitie om uit te groeien tot een aan- en verkoopgroep van kwaliteitsproducten door partnerships te sluiten met lokale producenten en verdelers. We willen markten ontwikkelen voor onze leden en het culinaire kwaliteitsaanbod in Brussel en omgeving versterken.

CO-OKING nieuwsbrief

Voor-en achternaam (verplicht)

Email (verplicht)

Bent u een mens (verplicht)